expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, Oktober 09, 2009

diriku

  • Jiran Sebelah- salam ziarah adik syg,lama tol tak sembang ngan dia..awk sehat ke..? mcm mn stdy?
    Details 10/8/09 10:46 PM#
that is one of my friend leaved the message on LKH's chatbox.
who is she? just click on jiran sebelah above.
so my answer..

waalaikumussalam wbt.
ye akk syg :)
ye lame kite tak borak kan.. maaf la na..
tak sempat la kak nak borak..
on jap je YM..nanti payah pulak nak benti hehe.
saya ada gak jenguk2 blog akk..walaupun tak bace posting akk
tapi lihat blog akk umpama melihat akk la cewaahh!
cume tak drop message je
alhamdulillah sihat.
study..hmmm.. ceh..lame fikir..
so far not so good..heeee
skang tgh minggu test n akan final exam dalam masa terdekat ni
about 3 weeks ..tapi tak sampai rasenye..start 26hb 10..
but for my paper, exactly start belum tahu lagi.
schedule exam tak kuar lagi.
wish me luck akk n sume la yg singgah baca post ni..
doakan ye, diberi kesihatan yg baik, kekuatan, kemudahan dan kejayaan..
terima kasih..JKK (jazakillahu khairan kathira..maksudnye moga Allah membalasmu dengan kebaikkan yang banyak)

so

akk lak camne???
sihat?
hows ur life?

1 ulasan:

nUrUl HuDa... berkata...

salam...
emm akak tak tau nak jwb kat mn,hehehe...
jwb kat sini leh yea?

alhamdulillah akak sehat hndaknye..
life akak..???
emmm,jeng3...
akak dh brstatus penganggur :)
dlm usaha mncri pekerjaan dik..
owh dah nak final yea..
gudluck yea syg...
jgn main bnyk,stdy hard tau ;)
bla nak dtg jln2 umh akak nie,nnt dh abs bljr ssh dh nak dtg penang agaknye... :)
ape2 pun,..jga dri,jga iman & jga amal yea syg..
wsslam (^_^)