expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sabtu, Jun 27, 2009

ape aje aku lakukan kt umah..

hehe xde ape. sronok menikmati saat2 dirumah. alhamdulillah diberikan kesempatan bersama keluarga tcinta. igt nk join bisnes internet, tapi ntah sejk dok umah ni x blh ngadap laptop lame2 la,ngantok je rase..baru bc skejap tentg bisnes steps dh ngntok. cmne nk bt bisnes ni.. :)
dilema nak blk kampus bile?.. tiket lom bli,lambaian kampus memanggil2.. xtahu r.. sory my frens.pls others fren yg dh lame blk umh tu support them first. aku? xblh nk ckp :x

korg minat bisnes intenet?
ni sume tips2.. aku kongsikn la
btpe simpan sorg2, ilmu ptt dikongsikn bsame

tips2 ni simple je sebb tu e-book ni free je,tp membantu la sbb basic kne th kn,
nk yg byk info tu korg kne bli e-book.

ni link e-book yg free tntg bisnes intenet,boleh download,percuma je ;
http://rajakamil.biz/ppl/index.php?ref=nurhidayah

ni pula link e-book tak free,boleh jln2 tgk ;
http://www.duit10minit.com/?refid=janasekarang

dan ade lg sbenarnye link e-book yg free, tgu aku daftar jd affliate dlu ek,br aku bg link hee..

Tiada ulasan: